83-годишен шофьор беше заловен да шофира в насрещното на магистрала

...
 83-годишен шофьор беше заловен да шофира в насрещното на магистрала
Коментари Харесай

83-годишен шофьор в насрещното: Не знаел къде е и накъде пътува

 

83-годишен водач беше хванат да кара в насрещното на автомагистрала „ Хемус “ в понеделник, 14 октомври.

Опасното нарушаване е засечено в скоростната лентата на автомагистралата в посока от Варна към София, в региона на Каспичан.

Местната полиция получила сигнал за колата в насрещното към 11:15 ч.

 Прощаваме се с именития рок музикант Кирил Маричков България 2 мин. Прощаваме се с именития рок музикант Кирил Маричков  ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път Съдържание от партньори 2 мин. ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път  Южна Корея разгласи, че Северна Корея е взривила сектори от път на нейна територия Светът 3 мин. Южна Корея разгласи, че Северна Корея е взривила сектори от път на нейна територия  Каква е повода за авиокатастрофата в „ Граф Игнатиево “ с двама починали водачи? България 2 мин. Каква е повода за авиокатастрофата в „ Граф Игнатиево “ с двама починали водачи?  И във вторник ще се радваме на високи температури България 2 мин. И във вторник ще се радваме на високи температури  Случаят „ Семерджиев “: Пред съда се изправя някогашната полицайка Симона Радева България 2 мин. Случаят „ Семерджиев “: Пред съда се изправя някогашната полицайка Симона Радева  Прощаваме се с именития рок музикант Кирил Маричков България 2 мин. Прощаваме се с именития рок музикант Кирил Маричков  ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път Съдържание от партньори 2 мин. ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път  Южна Корея разгласи, че Северна Корея е взривила сектори от път на нейна територия Светът 3 мин. Южна Корея разгласи, че Северна Корея е взривила сектори от път на нейна територия  Каква е повода за авиокатастрофата в „ Граф Игнатиево “ с двама починали водачи? България 2 мин. Каква е повода за авиокатастрофата в „ Граф Игнатиево “ с двама починали водачи?  И във вторник ще се радваме на високи температури България 2 мин. И във вторник ще се радваме на високи температури  Случаят „ Семерджиев “: Пред съда се изправя някогашната полицайка Симона Радева България 2 мин. Случаят „ Семерджиев “: Пред съда се изправя някогашната полицайка Симона Радева

Служителите на реда застанали на пътя на нарушителя и подали сигнал със стоп палка да спре, на който той в началото не реагирал.

Полицай Пламен Станимиров, част от екипа, открил нарушаването, забелязал, че пасажера до водача му споделя нещо. В последна сметка колата спряла след 100 метра.

Водачът въобще не знаеше от кое място идва и накъде пътува, разгласи Станимиров.

На въпроса за какво кара в насрещното обяснил, че пътува към някакво село. Включил се в автомагистралата от пътен възел на към 20 км от мястото, на което са го спрели.

Той се е движил в изпреварващата лента

Извикан е различен дееспособен водач да закара колата до село в Стражица, където възрастният мъж живее.

Книжката на 83-годишния водач е отнета, до момента в който се яви на проверочен изпит.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в  INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във  FACEBOOK

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР